WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Clone by WP Academy
[resolved] Page lists, menus, not working now (5 posts)

  1. B
    Member
    Posted 9 months ago #

    I have cloned a site per the instructions and all seems to be working well except that the menus aren't working. I've checked all the basics - Theme Location setting, resaving Permalinks, to no avail. I've also tried some some basic wp_page_menu arrays to see if I can get any list of pages to appear and its empty everytime.

    I'm stumped. Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. B
    Member
    Posted 9 months ago #

    Never mind - make sure you have all the plugins disabled when you create the copy to clone. Re-enable in the new site one at a time.

  3. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    that's weird,did you get 404 pages when you clicked on the menu links or was the menu completely blank?

  4. tzeldin88
    Member
    Posted 8 months ago #

    I'm having a similar problem -- wp_list_pages() does not work properly on the clone. Specifically, the URLs are missing from the HREF attribute in all tags in the generated

  5. list.

    So it looks like this:

    <ul>
      <li class="page_item  page-item-69">
        <a href=""></a>
      </li>
    </ul>

    I did not first deactivate all the plugins on the original site before cloning it. 1) I don't think that should be necessary. 2) I didn't see that in the plugin instructions. 3) i can't really do it anyway, since it's a live site.

  • tzeldin88
    Member
    Posted 8 months ago #

    Wow ---- i think i just accidently broke the Forum system here. Somehow the code back-ticks got messed up in my last post, and now the page is busted.

  • Reply

    You must log in to post.

    About this Plugin

    About this Topic

    Tags