WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page links not working?? (8 posts)

  1. tyankee
    Member
    Posted 4 years ago #

    i just upgraded 2 of my blogs to WP 3.0 and the page links are not working.. when you click on any page, it just keeps you on the current page.. try it at http://www.freediskspace.com and http://www.welovepool.com

  2. KLove82
    Member
    Posted 4 years ago #

    I wanted to reply to this post instead of making a new one because I'm having a very similar issue. I have not upgraded to version 3.0 yet, but will be soon. On my homepage, the links to pages don't work properly - they simply link to the main page.

    Btw, the site is http://golfclubreviewz.com

    However, if I manually enter in the full url to a page, i.e. http://golfclubreviewz.com/about - the page shows up. On that page, the link to that same page works. What I mean is that if you hover over the page link to "About" it is correctly linked. This is pretty clear if you go to the site.

    It seems like this is some sort of issue with index.php. I've looked through the forum for help, but can't seem to find the correct solution. My permalink structure is set to /%post_id%/%postname%/. I don't think it's causing a problem.

    Thanks for your time.

  3. mshensley
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same issue. None of my permalinks to articles work anymore since upgrading to 3. We need a fix for this ASAP!

    http://www.hackslash.net/

  4. mshensley
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just did a test and

    <?php the_permalink() ?>

    is returning null.

  5. 27thLetter
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same thing happening on my site. Menu bar is still working at the moment but when I try to read individual posts it just goes back to the main blog page.

    I haven't upgraded to 3.0 either.

  6. mshensley
    Member
    Posted 4 years ago #

    I found the solution to my problem. I turned off my Quick Page/Post Redirect plugin and everything seems to be ok now.

  7. maviefol
    Member
    Posted 4 years ago #

    mshensley...you are a genius! Thank you

  8. maviefol
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ooop, nope. that doesn't fix it. Especially if the nav links are going outside of the current URL. For instance...before I upgraded to 3.0 I had quick links that went directly to my shop in the nav bar under the SHOP button. Now they don't work and the whole nav bar is not functioning.

    I had to put links within the page content because the direct links don't work. Plus the nav links don't even work within my own blog. ughhh.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.