WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page links not showing up (3 posts)

  1. fletcht
    Member
    Posted 2 years ago #

    In the last few months I have had a major problem with the permanent page links that WOrdPress gives me when I put up a new post not linking correctly. The home page is here:
    http://www.ijamming.net/

    But if you follow the link to the most recent post, at top of page, posted with up-to-date Word Press, i
    http://www.ijamming.net/?p=4390
    it does not show across the various platforms I have at hand (Mac, PC, Safari, Firefox)

    Categories and months (listed in sidebar) seem to be working; older links seem to be working. So what has changed recently?

    Thanks for help.

    Tony

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. margherita11
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried almost everything for a month - when I did this, i.e. deactivate all plugins I got a notification to connect to wordpress - but then tried again to add a link and it still did not work.. getting really desperate...

    so far I only found two/three ways to add links - one is to add media, but no option to open in a different window

    another is to use the button (either on visual or text) this does go grey i.e not clickable when I try to add a line in between an existing link and a new one I want to add.

    Even if I get to insert a link through the link button, it only shows the coded line on the edit function, not when the page is viewed externally.

    Anyone?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags