WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Openstrap
[resolved] Page Fonts Issue (13 posts)

  1. MMV180661
    Member
    Posted 4 months ago #

    Dear All,
    Openstrap Version 1.0.6 - I am having font color issue. whatever I type the text to create page, the text color will be automatically white instead of black and every time I need to make it #000
    When post created the same issue and text is not visible.
    Please help me to solvethis issue.
    Mukesh - India

  2. MMV180661
    Member
    Posted 4 months ago #

    Dear All,
    Really enjoying theme. But not able to fix the problem for text color. Whenever I make new post or create a new page, the text matter color by default #FFF (white) and its not display in white body background. After that I need to change the same to #000 (black)
    Please help me to solve this issue.
    Mukesh - India

  3. Pavan Solapure
    Member
    Theme Author

    Posted 4 months ago #

    your website url please?

  4. MMV180661
    Member
    Posted 4 months ago #

    Dear Pavanji
    Website is : http://recagreen.org/
    Thanks and regards
    Mukesh

  5. Pavan Solapure
    Member
    Theme Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Mukesh
    Have you altered the theme files in any way? If yes plesae let me know what all changes you have made.

  6. Pavan Solapure
    Member
    Theme Author

    Posted 4 months ago #

    You can add this explicit css to your styles.css

    p {
    	color:#000;
    }
  7. MMV180661
    Member
    Posted 3 months ago #

    Dear Pavanji
    Many thanks for help. I am still having problem with font color. explicit css have solve the problem for page fonts but in my page : http://recagreen.org/forums/ its a blog and white hidden text you will find when you select blog text.
    I have removed all file and folders using FTP and re-installed Openstrap 1.0.6 and after installing I also update to 1.0.7. Even after this the problem not solved.
    Is it something wrong in database ? Please advise.
    Thanks
    Mukesh - INDIA

  8. MMV180661
    Member
    Posted 3 months ago #

    Dear Pavanji
    After above post, I deleted themes and also deleted database. Created new data base with new name and without importing SQL file, new website created manually and found the same problem ! Really not understand why its happens ?
    I add this explicit css to my styles.css
    p {
    color:#000;
    }
    But still on this page (blog page) http://www.recagreen.org/forums/
    white color text is not visible. If tou select blog matter, you will find text in white color " Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! "

    Please help me for the same.
    Thanks and regards,
    Mukesh

  9. Pavan Solapure
    Member
    Theme Author

    Posted 3 months ago #

    Hi Mukesh,
    This is something strange happening at your end. Did you observe this with any other theme?

    Can you for while try disabling all your plugins and check the site. If it works well, then enable plugin one by one to find the plugin which is creating chaos :)

  10. MMV180661
    Member
    Posted 3 months ago #

    Dear Pavanji
    Thanks for the reply. I try that way also by renaming folder name to plugins_ (This way deactivated all plugins) and after that also same problem facing. I am also trying hard to fix this issue. Any other way to fix this issue ?
    Best regards,
    Mukesh

  11. MMV180661
    Member
    Posted 3 months ago #

    Still working hard to fix this issue but no luck !

    on this page (blog page) http://www.recagreen.org/forums/ white color text is not visible. If you select blog matter, you will find text in white color.

    I already try followings :

    • Deleted all WordPress files and folders and installed new
    • Deleted all Openstrap theme files and folders and installed new
    • Deleted Database and create New Data base with New Name of Database and create all pages manually without importing old SQL Database backup
    • Deleted browser's history - catch memory
    • Checked with Chrome, Firefox and IE but the same results
    • Any help to fix this issue ?

  12. Pavan Solapure
    Member
    Theme Author

    Posted 3 months ago #

    Hi Mukesh
    This is very strange.

    Pleas add following css to your style.css

    .entry-summary, i, .post-meta {
    	color:#000;
    }
  13. MMV180661
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi Pavan
    I added above css and my problem solve !!!
    I am really very happy as you fix this issue, as I don't want to change this theme for this issue.
    A VERY BIG THANKS once again.
    Best regards,
    Mukesh

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.