WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Page Buttons have failing PHP controls in wp-andreas09 (2 posts)

  1. 4evrblu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Along the top of my blog, there is a row of buttons for each of the 7 pages I have.

    The html output for the home page looks like this:

    <div id="mainmenu">
    <ul class="level1">
    <li class="current"><a href="http://totalphysiqueonline.com">Home</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/about/' title='About'>About</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/advertise/' title='Sponsors'>Sponsors</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/body-buddy/' title='Body Buddy'>Body Buddy</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/spotlight/' title='Spotlight'>Spotlight</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/photographic-phun/' title='PictureThis'>PictureThis</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/contact/' title='Contact'>Contact</a>
    <li class='level1'><a href='http://totalphysiqueonline.com/disclaimer/' title='Disclaimer'>Disclaimer</a>
    </div>

    with the li class inheriting level1 or current, for the page you are on.

    If you click out of the home page, to go to any of the 7 pages I created, the pages do not validate and for good reason. The code then looks like this:

    <div id="mainmenu">
    <ul class="level1">
    <li class=""><a href="http://totalphysiqueonline.com">Home</a>
    <li class=' current' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/about/' title='About'>About</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/sponsors/' title='Sponsors'>Sponsors</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/body-buddy/' title='Body Buddy'>Body Buddy</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/spotlight/' title='Spotlight'>Spotlight</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/photographic-phun/' title='PictureThis'>PictureThis</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/contact/' title='Contact'>Contact</a>
    <li class='' ><a href='http://totalphysiqueonline.com/disclaimer/' title='Disclaimer'>Disclaimer</a>
    </div>

    all of the sudden, li class values are empty. The single qoutes have nothing in between them to identify them, and the li current has a weird spacing for the double quotes around it.

    The code that controls this is in the header I think. It looks like this:

    <div id="mainmenu">
    <ul class="level1">
    <li class="<?php echo $highlight; ?>"><a>"><?php _e('Home','andreas09'); ?></a>
    <?php
    if(function_exists("wp_andreas09_nav")) {

    wp_andreas09_nav("sort_column=menu_order&list_tag=0&show_all_parents=1&show_root=1");
    }
    ?>
    </div>

    which seemingly looks correct.

    Can anyone see an error here that I am missing?

  2. Kafkaesqui

    Posted 7 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.