WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Overlapping Links. Please Help. (4 posts)

  1. SuperSpiker
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry for the newb question but I cant seem to figure this one out...

    On my blog http://www.joeperrin.com there are overlapping links. Check out the sidebar where "Subscribe" is located for an example.

    You'll see more examples of this if you scroll down to the bottom of any post where the "Share this post" section is. All the links in that section are overlapping too.

    In an effort to troubleshoot the issue I've disabled all plugins but the issue still remains.

    I'd really appreciate any insight on this issue.

    Thanks!

  2. Ripose
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm not entirely sure about this, but check your code under Subscribe. The first line is shown below.

    <li><a href="http://www.joeperrin.com/feed/" title="Subscribe to this blog with RSS" rel="nofollow" target="_blank"><img src="http://www.joeperrin.com/wp-content/themes/1blogtheme/images/social-rss.gif" width="14" height="14" alt="Subscribe to this blog with RSS" />RSS 2.0</a></li

    When I view your site and view "hidden elements" I see 3 links for the above, "Subscribe to this blog with RSS" , "Subscribe via RSS" , and "RSS 2.0"

    The same thing happens in all your overlapping links. You need to get rid of 2 Titles in all of these.

    Perhaps you were using conflicting plugins, deactivating them won't change the code they already created.

    Hope this helps a little.

    PeeWee Herman VS Truman Capote: Who will win?

  3. Ripose
    Member
    Posted 5 years ago #

  4. SuperSpiker
    Member
    Posted 5 years ago #

    @Ripose,

    I was able to resolve this issue by deleting the entire theme folder from my server and re-upload it. I must have not transferred all the files correctly the first time around.

    I also renamed the uploaded theme folder to oneblogtheme instead of 1blogtheme. I assume there may have been an issue with the number "1" in the being in folder name.

    Anywho, its all good now.

    Oh and BTW, thanks for the heads up on the broken links.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic