WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Other directory in path, new domain but old path from other domai (5 posts)

  1. matthains
    Member
    Posted 6 years ago #

    Using XML Sitemap Generator for WordPress 3.0.1

    I used this plugin when my wordpress was hosted on '.co.uk' domain. I moved everything over to '.net' domain and now the plugin still references the old domain path. Here is the error I get at the top of the configuration page:

    Warning: filemtime() [function.filemtime]: Stat failed for /homepages/3/d164721843/htdocs/christiandrummer/sitemap.xml (errno=2 - No such file or directory) in /homepages/3/d164721843/htdocs/cdnet/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.php on line 2988

    As you can see, "/christiandrummer/" was the last time I used the plugin. I have now moved everything to "/cdnet" but it it still says "/christiandrummer/" as the folder...

    Can anyone be of any assistance? Your help will be greatly appreciated. Thank you.

    Matt

  2. Matt
    Member
    Posted 6 years ago #

    I get the exact same thing (I moved hosts, though). I even disabled the plugin, deleted the folder, re-uploaded the plugin, activated it.... Still the same thing. Anybody have any ideas? It looks like the old information is being stored somewhere, but I can't find where...

  3. Matt
    Member
    Posted 6 years ago #

    Ahh... I found it. Using phpMyAdmin, do a search for the old path. One of the results should come back to a value in "wp_options". Once you find that, edit it to show the correct path. This should be something that is corrected by the developers, though.

  4. christophdollis
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, it's actually way, way simpler than that, mwbarker, although of course editing the database by hand would work. Go to Options > XML Sitemap where you'll see this among the bullet points:

    1. If you changed something on your server or blog, you should rebuild the sitemap manually.

    That'd be the one.

  5. matthains
    Member
    Posted 6 years ago #

    although I got that figured out, I still get a blank page (under the WP admin menu) when I try to build the site map. I have tried increasing the PHP memory and all other tricks.. but it still will not work!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags