WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
[resolved] Options not saving (7 posts)

  1. Dan Beil
    Member
    Posted 10 months ago #

    hi there. I am having problems with the date option on saving in versions 5.5 and 5.5.1 of your plugin. It also seems to have problems with wp-facebook-open-graph-protocol in which you cannot access the setting page if this plugin is active (server error 500). Any help would be great.

    http://wordpress.org/plugins/events-manager/

  2. Dan Beil
    Member
    Posted 10 months ago #

    follow up...

    • all plugins are deactived
    • wp version 3.6
    • switched theme to 2013
    • yes I am clicking the save button not simply pressing enter
    • fields in question are dbem_date_format and dbem_date_format_js
    • other options do not seem to be saving either
    • turning debug mode on spits out A LOT of strict standard warnings - all seem to be related to events manager
  3. caimin_nwl
    NetWebLogic Support
    Posted 10 months ago #

    When you say, "other options do not seem to be saving either", do you mean the standard WP settings? If yes, do they save correctly when EM is deactivated?

  4. Dan Beil
    Member
    Posted 10 months ago #

    wp core settings are saving just fine, I was referring to other EM settings. I am reverting to 5.4 now to see if that version will work for the time being.

  5. Dan Beil
    Member
    Posted 10 months ago #

    reverting to 5.4 did not fix change anything. also the submenu is doing this as well...http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=19fed5b

  6. angelo
    NetWebLogic Support
    Posted 10 months ago #

    Is everything working okay when you disable wp-facebook-open-graph-protocol ?

  7. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    are you using WPML by any chance? If so, then you may need to increase your php max_input_vars argument - http://www.php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-input-vars

    as for the 500 error, if you can turn on debug mode or check your logs for the error, that may be helpful.

    the screenshot you sent indicates other potential issues, related to user capabilities. I guess you need your settings page to work before you can try resaving :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic