WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Oops, that page can not be found after upgrade to 1.9.11 (6 posts)

  1. amanzoni
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi.
    Using WP MU latest Version and all was fine until this latest upgrade to 1.9.11.

    When trying to access existing or create new Gallery or any menu item under Gallery Menu we are getting the Oops, Page not found error.

    When viewing the site, all is o.k but just when in Admin and trying to click on any Gallery Menu Item.

    Resulting URL below when clicking on Add new Gallery

    http://singledemo.com/6chapel/wp-admin/admin.php?page=nggallery-add-gallery&skipjs0=&skipjs1=http://singledemo.com/6chapel/wp-admin/admin.php?page=nggallery-add-gallery&skipjs0=

    Please help, Thank You.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. amanzoni
    Member
    Posted 1 year ago #

    Temporarily uninstalled 1.9.11 and went back to 1.9.10 and all is good.
    Please advise when that problem is solved so we may upgrade.

    Thank You

  3. acesabre
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi.
    I have similar problem as amazoni, anyone have a solutions for this ?

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @amanzoni - Please provide the following information in a bug report to us here, also please include temp. login information to your site & steps to reproduce the error, so our developers can take a closer look at what may be happening.

    Thanks!

    - WordPress up to date?
    - NextGEN up to date?

    (please confirm the following, with your server host tech) :
    - MySQL up to date (5.2.4)?
    - PHP up to date (5.0)?
    - The mod_rewrite Apache module activated?
    - PHP Safe Mode OFF?

    and if you're willing to share:
    - Who are you hosted with?
    - What theme are you running?
    - Which plugins do you have installed and activated?
    - Does this error still occur if you switch your theme to the WP default, and deactivate all plugins except NextGEN Gallery? (*be sure to clear your browser cache and reload your site after deactivating)

  5. acesabre
    Member
    Posted 1 year ago #

    @photocrati

    I sent to you all information through bug report page.
    hope this helps :)

    Thanks!

  6. acesabre
    Member
    Posted 1 year ago #


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic