WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google Language Translator
[resolved] only 3 flags out of 8 are showing in IE7 & 8 (9 posts)

  1. Novice kk
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have selected to display 8 flags but in IE7 & 8, only 3 flags are showing.

    Plse advise.

    http://wordpress.org/plugins/google-language-translator/

  2. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Novice kk, would you mind sharing your site so that I can view the issue? Thanks for posting your question - I will do my best to help!

    Rob

  3. Novice kk
    Member
    Posted 11 months ago #

  4. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Novice kk, I tested the site using IE web developer tools (built into the browser). Can you send me a screenshot, and also let me know your screen resolution and operating system?

    Everything looks great on my side - absolutely no display issues, which is good.

    Also, I would check other computers with IE and make sure you test them in both IE7 and IE8 with their web developer tools. It simply allows you to change between IE7 - IE10. I only suggest going that extra step because each computer could possibly interfere with how the browser displays the site. In my case, it looks great!

    I will continue to help if needed - let me know how I can help.

    Thanks!

  5. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Novice kk, any luck with checking this out on other machines? Let me know if you find any issues by viewing your website directly on other machines.

    Thanks! Rob

  6. Novice kk
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Bob,

    Plse see the screenshot of the website in IE7

    http://www.controsys.com/PRINT%20SCREEN%20ie7.bmp

    You can see that there are 3 flags only.
    (I do not have ie7 and have to ask another friend to help check for me)

    Thanks!

  7. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Novice kk, I see the screeshot - thank you. I will start looking at your source code in more detail to see if I can get an idea of what is happening. It's probably a CSS conflict of some sort. I will probably need access to the site too - this is only way I can guarantee giving you good support. Let me know if that's okay.

    You can send details through my form here:

    http://www.studio88design.com/get-in-touch/

    Thanks, Rob

  8. Rob Myrick
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi Novice kk, your issue is likely fixed. I sent you an email with a description of the changes. I'm going to close this thread as resolved, and I will re-open if things are not fixed on your side. Thanks!

  9. Novice kk
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Rob,

    I am so happy with the way you have fixed my issue. You are very friendly & efficient. Thumbs Up! This plugin is so elegant yet simple to use.

    Highly recommended!

    (I will make a donation for your excellent work)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags