WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Yelp Widget Pro
One or more parameters are invalid in request (5 posts)

  1. ncfan2030
    Member
    Posted 3 months ago #

    I had this running on a site with no issue and then just noticed that I got this message in the widget - "One or more parameters are invalid in request".

    I deactivated and reactivated the plugin. I also deleted the widget and added it again. I just requested new API token and secret but still the same message.

    Here is the website - http://www.pushkinsbakery.com/about-pushkins-bakery/.

    Let me know if there is anything else I can try. I have it running on another site of mine for a different business work no issues.

    Thanks Devon.

    https://wordpress.org/plugins/yelp-widget-pro/

  2. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hi there! If you place another Yelp biz ID in the plugin does it display as expected?

  3. ncfan2030
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hey Devin - sorry for misspelling your name just realized the type. Yes, if I place another ID in there it works fine.

  4. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Ok good to know. Try changing the Cache setting to "None" under Advanced to see if maybe it cached a bad response.

  5. ncfan2030
    Member
    Posted 2 months ago #

    Devin - it seemed to fix itself. Working fine today. Thanks again for the wonderful support.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.