WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

One of my posts is missing after update, but all others are normal (1 post)

  1. crystal1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I just got my blog updated to 3.3.1 and the few plugins as well what I use. I use bueno theme 1.7.1. Everything seemed to be just fine and all posts normal and the admin account fine, BUT one of my posts is missing from the website.

    It's there (homepage)as excerpt as all the other posts BUT when clicking on the excerpt, the actual post is missing, there's just my header image, as small one, replacing it. Which I have not specifically attached with this post. The header image is the same all over the website and every page. But the header image does contain the same name as the name of my missing post. Is this some issue?

    The missing post is normally in my admin account so its not lost (at least that's great..!), and I tried to write there something, then update the post. Success - BUT still the post is missing from the post page and there is the small header image strangely there only. It just won't show up there no matter how many time I try to update it..

    That post was set as "announcement" for seo purposes so I tried to switch it to normal and update but no change , the post just won't show up on the post page. There's only the small header image...

    All my other posts are normal and show up and nothing wrong with them and all the links, pages etc work normally.

    Does anyone have any idea what's the issue? It's only related to this particular post for some strange reason..

    I have one person doing all this to me but he is quite busy and I may need to wait some time before he can get into this issue so in the meanwhile if anyone can help me with this, I'd be grateful, as I could try to fix it by myself too! Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic