WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] On a post the links are not working (7 posts)

  1. richokun
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi -
    I am running 20-11 theme - everything was working but this morning when I published a post http://www.maya-the-puppuppy-poet.com/2012/behold-the-turtle/ the links within the post did not work, the shareaholic buttons did not work, and the recommendations did not work - they work on other posts.
    Related to this I saw that also this morning the showcase template page selection had the same problem so I changed to the sidebar template they work - The post above still does not function although other posts having exactly the same format do work?
    I would like to fix the showcase template and find the problem in this post so it does not reoccur.
    Any and all help will be most welcomed.
    thank you
    Rich

  2. Mayeenul Islam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Diagnosing WordPress problems are like this in my way:

    • Try deactivating plugins and try to find out faulty plugin
    • In some cases, the code is functioning, but a simple z-index can override something else on it and can make it malfunction
    • If the text is copied from a MS word file, then remove it entirely. And then copy again from MS word file, then paste them to a notepad to destroy all pre-formatting and then copy them again to the WordPress.
    • Try to look at the page's HTML mode and find out the anchor tag on that portion, and ensure that the code is ok as <a href="">text</a>.

    That's all from me now from this distance.

  3. richokun
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi and thank you for your response. I did deactivate the plugins and still nothing on the single post above. I did add the jquery menu widget last night but deactivated it and it still does the same thing.
    The post itself is a simple one line title and then I use portfolio slideshow to insert my gallery - there is no problem in any other single post only the most recent one. I looked at the single.php file but cannot see if there is any problem here - I pasted it below - Can you think of anything else I can do? Thank you
    Rich
    <?php
    /**
    * The Template for displaying all single posts.
    *
    * @package WordPress
    * @subpackage Twenty_Eleven
    * @since Twenty Eleven 1.0
    */

    get_header(); ?>

    <div id="primary">
    <div id="content" role="main">

    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

    <nav id="nav-single">
    <h3 class="assistive-text"><?php _e( 'Post navigation', 'twentyeleven' ); ?></h3>
    <span class="nav-previous"><?php previous_post_link( '%link', __( '<span class="meta-nav">←</span> Previous', 'twentyeleven' ) ); ?></span>
    <span class="nav-next"><?php next_post_link( '%link', __( 'Next <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyeleven' ) ); ?></span>
    </nav><!-- #nav-single -->

    <?php get_template_part( 'content', 'single' ); ?>

    <?php comments_template( '', true ); ?>

    <?php endwhile; // end of the loop. ?>

    </div><!-- #content -->
    </div><!-- #primary -->

    <?php get_footer(); ?>

  4. richokun
    Member
    Posted 1 year ago #

    It doesn't seem to be the single.php template that is causing the problem - it seems isolated to that single post And the showcase template.

    I would still like to know if there is someway to find what is causing the showcase template to cause the links not to work within the page.

    thank you
    Rich

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Looks like there are a lot of mark-up errors on that section of the page -- so perhaps that's causing link problems:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.maya-the-puppuppy-poet.com%2F2012%2Fbehold-the-turtle%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

  6. richokun
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Wpyogi that is a very helpful link I appreciate your posting it.
    I will close this topic as resolved Thank you again

    Rich

  7. richokun
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you all

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic