WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

oEmbed feature does work, all i get is the URL (6 posts)

  1. texwebster
    Member
    Posted 2 years ago #

    Currently, the oEmbed feature does work, all i get is the URL -- not the video. And, i cant find the Embed Media POST Button as an alternative and for resizing.

    Working on my website using the Portfolio Press theme: http://www.creative-photographics.com

    Due to my lack of WP knowledge, I'm having a hard time getting all features to work right for me. As a reference, i have "Using WordPress" by Triss Hussey. I think it is based on a 2.9 version of WP. So that might be part of the problem.

    Does anyone have any suggestions?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    See Embeds.

  3. texwebster
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yeah, did all that 1st, before post. Still the same problem.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    What exactly are you doing when you try to embed these videos? Are they YouTube videos?

  5. texwebster
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, part of the problem is solved. I was not removing the hyperlink, now the video works, and i assume other media will also.

    However, i still cant resize the video in the post. I think earlier versions had an Embed Media Button in the POST editor that allowed you to resize embedded media. I do not see it in Version 3.3.2. So how do u resize embedded media in a post?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    I think earlier versions had an Embed Media Button in the POST editor that allowed you to resize embedded media.

    I don't recall ever seeing that.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic