WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-FB-AutoConnect
[resolved] Odd random rendering offset (5 posts)

  1. aljuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using the widget, in my sidebar.
    I have FB Autoconnect Pro, and am using the large button.

    When the page loads, the button renders in one of two positions, seemingly at random. One position is correct, the other is as if 10px of margin-top has been applied, and the button position is offset downwards - this is the majority behaviour.

    I figured this might be due to a scripting clash, so I disabled all plugins and switched to the default 2012 theme. No extra custom code running at all. Same behaviour. The button renders correctly maybe one time in six. Same behaviour in all browsers (Mac).

    I believe this has only begun happening recently, possibly since last update.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-fb-autoconnect/

  2. justin_k
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ugh...it's suddenly doing that on my site too (since last night). Looks like our lovely programmer friends at Facebook have broken things yet again (for about the 50,000th time). I'll see if I can figure out a workaround for their latest and greatest bug.

  3. justin_k
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed (2.5.9).

  4. aljuk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, thanks for the quick fix.

    It's still jumping around I'm afraid, tho the correct rendering frequency is around 50/50 now.

  5. justin_k
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please submit a support request with the necessary information:

    http://www.justin-klein.com/projects/wp-fb-autoconnect

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.