WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
Numerous Issues with New Jetpack Update (11 posts)

  1. katesbeauty
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since updating to the lastest version of Jetpack (1.9) my site has developed numerous issues:

    1. Site Stats do not work (keeps "thinking" without anything showing up).
    2. Unable to upload media (i.e. pictures) - simply nothing happens when I click on the insert media button.
    3. Unable to add links. When I highlight text, click the Link button the pop-up allows me to enter a link but when I click "OK" it takes me to my All Posts page.

    I have called GoDaddy and they were unable to resolve the issue. The issue is present in Chrome, Safari, and Firefox.

    Website is http://www.katesbeautyblog.com.

    Any help would be much appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. onepack
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cannot see stats as well since the last upgrade to 1.9
    Also the editing of comments seems to be broken. WYSIWYG is gone since the upgrade.
    I disabled the plugin and the comment editing possibility was back.
    Re-enabling the plugin gave the issue that I had to re-connect with wordpress.com after doing so I went to check the stats and comment-reactions but both are still broken.

  3. onepack
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivated the plugin now until there is an update.

  4. ernohannink
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here - with multiple sites. Also deactivated plugin for now.

  5. Jeff Bowen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, katesbeauty, onepack, & ernohannink:

    We've just released version 1.9.1 which should address at least the stats issue. Can you please try it out and let us know if not & about any other issues you come across?

    Thanks a lot for reporting these issues.

    Cheers,
    ~Jeff

  6. paul@paulbw.co.uk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since updating to Jetpack 1.9.2 my followers do not receive an email when I post a new post?

    Can anyone help?

    Cheers

    Paul

  7. Vann Digital Networks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Publicize module dont work either...

  8. Justin Shreve
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @vann digital networks

    What problems are you experiencing with Publicize? Once you have connected an account do you see it listed on the post publishing screen? Once you hit publish does it simply not go to the desired network?

  9. Vann Digital Networks
    Member
    Posted 1 year ago #

    @jshreve

    the Publicize screen dont show up at all. my posts just publish as usual & i got 2 social accounts connected. and no, my posts dont go to none my social networks at all either.

  10. gopgorilla
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are there still issues with JetPack?

  11. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @gopgorilla Do you experience issues on your site?

    If so, could you start a new thread and describe your problem? I'll be happy to help you solve any problems you may have with Jetpack.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic