WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

nrelate Related Content
nRelate Suddenly Not Working! (16 posts)

  1. TheGG
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I just realized the nRelate is suddenly not working on my site anymore.

    At the top of my Plugin settings page it says "nRelate has found a general error communicating with your site. Please submit a support ticket so we can help you resolve this issue." I could not figure out how or where to submit one though.

    Here's a link to my site. If you could just help me on here rather than submitting a ticket at this point, that would be fab!

    Thanks! :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/nrelate-related-content/

  2. spiney
    Member
    Posted 1 year ago #

    mine doesn't work either after updating

    i fixed it by downloading older version here http://wordpress.org/extend/plugins/nrelate-related-content/developers/

  3. @TheGG -- I took a look at your site and I see Related Content up and running on your post pages, so it looks like the issue has been resolved. Thanks for using nRelate!

  4. @steeltape - We'd like to help you get the most recent update of our plugin up and running on your site. Can you let us know your site's URL so we can take a look?

    [ Signature moderated. ]

  5. spiney
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi katrina. I have already fixed it by using the older version 0.51.4 of this plugin .

    i bet @TheGG is doing the same

    0.52.0 just wont show no matter what

  6. TheGG
    Member
    Posted 1 year ago #

    Weird... but yes, it's back up + running. Right after I posted this it re-indexed + suddenly started working again.

    @steeltape - I believe I've updated + am running the most current version with no issues (knock on wood, Lol).

    Thanks! :)

  7. karen11
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi

    my nrelate plugin suddenly stop working too. no error on nrelate setting page, i did not stall new plugin, it just suddenly stop working. can anyone help?

  8. karen11
    Member
    Posted 1 year ago #

    here's a link to my site.

  9. @karen11 -- It looks like you've reverted back to 0.51.4. We'd love to help you get the current version working well on your site if you could please upgrade again so we could take another look. Thanks!

  10. Beankylla
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,

    I have a similar problem on

    http://www.meinu.fr

    any clue to what might be causing the problem?

  11. Beankylla
    Member
    Posted 5 months ago #

    It actually seems not to work on firefox is that a known issue?

  12. Beankylla
    Member
    Posted 5 months ago #

    is resolved... plugin "disconnect" blocks nrelate plugin!!

  13. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 5 months ago #

    @Beankylla -- Thanks for using nRelate on your site and for letting us know that your issue has been resolved.

    - Katrina @ nRelate

  14. saterlat
    Member
    Posted 5 months ago #

    Katrina Why after i click the Re-Index Button, The Button is grey again. if this is not having an effect in my web trikmemasak.com

  15. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 months ago #

    @saterlat: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic. This topic has been resolved.

  16. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 5 months ago #

    @saterlat -- Once you click the reindex button, it will show as grey until reindexing for your site is complete. It looks like reindexing for your site is complete now and as a note - reindexing is only necessary if you delete a post or make substantial changes to a post: ie. post title, permalink, image.

    Did you need more help at all? Let us know, we're happy to assist.

    - Katrina @ nRelate

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags