WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feed Them Social
Nothing showing on your page after adding shortcode? (8 posts)

  1. slickremix
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    In order for Feed Them Social to work you must have allow_url_fopen = On, in your php.ini file. If it is not our shortcode will not output anything on the page.

    If you want to check if this is On just add the code to the very bottom of your footer.php file in your theme. You can do this by following this link.
    http://yourdomain.com/wp-admin/theme-editor.php
    Then look for your footer.php file and add the code below to the very very bottom... then go to the front end of your website, scroll down, and look for the the field... allow_url_fopen. If it is set to Off, either change it to On or ask your host provider to do so. The php.ini file is usually located on the root of your server.

    <?php
    phpinfo();
    // Show just the module information.
    // phpinfo(8) yields identical results.
    phpinfo(INFO_MODULES);
    ?>

    http://wordpress.org/plugins/feed-them-social/

  2. amandapiasta
    Member
    Posted 4 months ago #

    I confirmed that allow_url_fopen is on and the shortcode still does not show in my sidebar widget.
    :(

  3. slickremix
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Do you have the premium version installed, the widgets will not work otherwise? The premium version also actually has widgets too, you don't have to place the shortcode in a text widget. http://www.slickremix.com/product/feed-them-social-premium-extension/

  4. amandapiasta
    Member
    Posted 4 months ago #

    No, I only wanted to use the free version.
    Thanks for the reply, though. ;/

  5. studyupt
    Member
    Posted 4 months ago #

    Same issue with me! I also have the allow_url_fopen = On, inserted the generated code and nothing is being showed.

    Any fix?

  6. slickremix
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    When you say same as me, do you mean you are trying to add the shortcode to a widget and nothing is showing? If so do you have the premium version, if not then that will not work as noted above.

    If that is not the case, please post a link to the page having issues along with the help / system info from our plugins menu.

  7. glosshog
    Member
    Posted 1 month ago #

    Same with me. The page is displaying nothing. Do I understand correctly that it does not work unless you are using the premium version?

  8. glosshog
    Member
    Posted 1 month ago #

    strike that, it's working for me now.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.