WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Recent Posts Widget Extended
Nothing is showing (19 posts)

  1. Lamomia
    Member
    Posted 5 months ago #

    I just reinstall the plugin and displays nothing.
    Any idea what happens? In that I have done wrong?
    thanks

    https://wordpress.org/plugins/recent-posts-widget-extended/

  2. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Please reinstall once again, pick the widget and choose some options, what happen?

    If you still have the issue, please reinstall with the 0.8.1 version, download here http://downloads.wordpress.org/plugin/recent-posts-widget-extended.0.8.1.zip

  3. Lamomia
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thanks, I reinstalled the plugin and select the
    input type, date etc in. ..
    But when I see the results not showing me anything.
    Do not show me posts, neither the date nor the image only the title.

  4. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Please try the 0.8.1 version, I will check the latest version this morning. I need sleep, its 1:40 AM here :)

  5. Lamomia
    Member
    Posted 5 months ago #

    I have found that I am wrong.
    I use the plugin "page buider" to distribute other widget on my home
    and section pages. If I put the plugin does not work but if I use it
    in the section of this widget works perfectly.
    Probare to reinstall 0.8.1 and see if it works properly

    thanks

  6. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Do you know the 'page builder' link? is it free?

  7. Lamomia
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello and good morning. First thank you for the fantastic plugin and the help you are giving me.
    Working with the free widget "Page builder by SiteOrigin"
    http://wordpress.org/support/plugin/siteorigin-panels
    And it does not work, as you remark only shows me the title.
    But if I use "IG PageBuilder"
    http://wordpress.org/plugins/ig-pagebuilder/
    It works perfectly, which I think the problem must be with the first plugin and the solution is pretty easy, I will use the second.
    Again thank you very much for everything.

  8. Adrian
    Member
    Posted 5 months ago #

    hi
    I have the same issue using your updated plugin with the free SiteOrigin Page builder plugin.

    It was working before this release.

    I will down grade and report back.

  9. Adrian
    Member
    Posted 5 months ago #

    reverting didn't fix the issue :(

    I'm now using the standard recent posts...

    Hope you can get this working again soon.

  10. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    I will try the page-builder plugin tonight. be back soon, thanks for the report :)

  11. Adrian
    Member
    Posted 5 months ago #

    thank you.
    PageBuilder home site is http://siteorigin.com/page-builder/

  12. Adrian
    Member
    Posted 5 months ago #

    Any luck in replicating the issue?

  13. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Adrian sorry, Im a little bit busy this week, i will back soon :)

  14. Lamomia
    Member
    Posted 4 months ago #

    Adrian, You have to go back to the 1.4 version of pagebuilder and work well

  15. Lamomia
    Member
    Posted 4 months ago #

    I apologize for talking about another plugin that is not yours, but I could not find another way to try to help Adrian.
    Again sorry

  16. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Thats fine Lamomia, thanks for your help :)

  17. Adrian
    Member
    Posted 4 months ago #

    Unfortunately 1.4 is not an option for me as it has issues with retaining the formatting. :(

    I have also opened another thread in the Pagebuilder forum in case Greg can help...

  18. Satrya
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    I thought the problem is from my plugin, I really sorry Adrian I'm pretty busy to setup my site.

  19. Adrian
    Member
    Posted 4 months ago #

    no problem, it maybe your plugin but as it works with 1.4 of pagebuilder it may be with Greg's!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.