WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Nothing happens for Edit Permalink/Add Tags etc (18 posts)

  1. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having some problems with the dashboard functions. Suddenly nothing happens when I try to click "edit permalink" or when add tags in pages for example. If I click on it, nothing happens. Also, the menus when hovering over the left menu is not showing... The "Quick Edit" link for each page does not work either. I have had this problem before but I can't remember how I fixed it... Is it jquery related?

    I'm using GlossBlog theme on WP 3.4.2

    There seems to be other posts about similar problems but no real solutions.

    Thanks
    Stefan

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have tried all that (even renaming plugin folder via FTP), does not seem to be caused from any plugins. Changing theme didn't help either.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Site url?

  5. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    It is: casinosenvivo.es

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    That site is NOT using the Twenty Eleven theme.

  7. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nope, but I have tried changing to the Twenty Eleven theme, but the problem remained the same. Even in other browsers.

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    We need to see the site using the Twenty Eleven theme with all plugins deactivated.

  9. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now trying again, and still have the same problem. Thanks for help

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Now - without changing anything - try re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  11. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just did that, and still the same for me

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Still not seeing the Twenty Eleven them on that site.

  13. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok have now changed again, and all plugins deactivated.

    Thanks

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    And has that helped?

  15. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still having the same problem :( Even when I try in another browser

  16. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Without changing anything else, try adding define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); to the bottom of your wp-config.php file (just before the require_once line).

  17. kingenstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now all is ok again! Even when I change back theme and plugins. Thanks a lot for great (and fast) help :)

  18. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Excellent! :-) FWIW, it sounds like your server cannot handle concatenated javascripts. So if you install any further WP on this server (or possibly with this host generally), you may have to add the same "fix" to the wp-config.php file of each install.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic