WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Widget Title Links
[resolved] Not working with my widget (8 posts)

  1. shayeryan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great idea for a plugin! Unfortunately it's not working with all plugins as advertised. I'm trying to get this site working

    http://willamettevalleysecurity.com/

    The title I want clickable are in the middle of the page. They turn blue when hovering. "Home Security, Business Security, Fire Systems"

    I've installed the widget successfully and added the proper url in the url field. No love. =/

    Any feedback is much appreciated!

    http://wordpress.org/extend/plugins/widget-title-links/

  2. consultor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi shayeryan, same problem here. Have you solved this issue?

  3. shayeryan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unfortunately I haven't and I'm finding a lot of these themes that have the 'More' button, kinda frustrating. Let me know if you find anything, I'll do the same.

  4. ragulka
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hello, I am sorry for replying so late. I did not receive automatic notifications of new posts in this forum.

    The plugin only works with widgets that use the widget_title filter as stated in the FAQ: http://wordpress.org/plugins/widget-title-links/faq/

    Unfortunately You haven't specified what widget you are using it with so I can't really help any further at the moment.

  5. ragulka
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hey all, I just released an update that should make this plugin work with all widgets regardless if they are using the widget_title filter or not. Please upgrade to 1.1 which should fix your issue.

  6. dglatiotis
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello,

    Great plugin thank you, I have just installed 1.1.1 and everything is working great except for with the plugin facebook members http://wordpress.org/plugins/facebook-members/

    Here is the error I receive:
    Fatal error: Call to a member function get_settings() on a non-object in /home/user/public_html/dir/wp-content/plugins/widget-title-links/widget-title-links.php on line 96

    I think it's due to the facebook plugin title configuration as it is handled under the settings?

    Thanks

  7. ragulka
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    dglatiotis, I just released 1.1.2 with an update that should fix your issue. Can you please confirm?

  8. dglatiotis
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hey ragulka,

    You rock man. Works perfectly.

    Cheers

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags