WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CMS Tree Page View
[resolved] Not working with 3.6 (6 posts)

  1. MarkHedley
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi, I just upgraded a test site and this plugin is no longer working, is there a new version planned for 3.6?

    Thanks
    Mark

    http://wordpress.org/plugins/cms-tree-page-view/

  2. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    How is it not working? Does it not show up at all, are you unable to move pages, or any other issue. Please explain it a bit more so I know where to begin looking for errors!

  3. MarkHedley
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi, thanks for quick response and sorry, yes would have helped if I had described the problem better!

    It only shows the top level view, if I click on one of the branches to expand it the little spinning animated gif displays but doesn't actually expand. If I click the Expand menu option at the top, the animated gif for all branches gets displayed but nothing expands. This happens for pages and posts and it is the same whether displayed on the Dashboard or in the menu.

  4. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I just tried it on two of my sites and it worked fine on both of them. It sounds like there is something wrong with the ajax call that is made when expanding the tree. Perhaps another plugin has a bug with 3.6, or maybe there is something with your server that is different form my setup.

    If you want and dare you could send me some login information to me so I can take a look at it myself. If so, use my email par.thernstrom@gmail.com.

  5. MarkHedley
    Member
    Posted 11 months ago #

    Unfortunately I am developing locally although I did try to remove and add the plugin to see if it would make a difference and noticed you have a similar plugin "Admin Menu Tree Page View" which works perfectly. Although I much prefer the interface of the "CMS Tree Page View".

    I will try and resolve the issue myself and if not will be back in touch when moved to live server.

    Thanks for your help.

  6. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Ok! Yes, please let me know if you find the cause of the bug.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.