WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ByREV WP-PICShield
[resolved] Not working in local environment (3 posts)

  1. DrLightman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Windows Vista
    Apache 2
    PHP 5.3.8

    (running lots of sites in here)

    I installed the plugin, no red error messages whatsoever from the backend.

    Cache folder hadn't been created (~hotlink-cache), had to create it manually in blog root.

    watermark.png was placed correctly in blog root.

    .htaccess lines were added succesfully by the plugin also.

    Went to add a new post, added a featured image and inserted the same image in post content.

    Published the post. The cache folder it's empty.

    Visited the post in the browser. Copied the link of the image and pasted into the browser to send no referrer. Nothing happened, I could see the original image.

    What could it be?

    http://wordpress.org/extend/plugins/byrev-wp-picshield-hotlink-defence/

  2. DrLightman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nevermind, commented this line in .htaccess and now it seems to work locally too.

    #RewriteCond %{REMOTE_ADDR} !^(127.0.0.1|127.0.0.1)$ [NC]

    I didn't know that the watermaked image was generated by the first image load.

  3. Emilian Robert Vicol
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, sorry for the delayed response, I'm glad you found the solution.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.