WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Genie WP Favicon
[resolved] Not working in chrome (6 posts)

  1. IlanK
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    My favicon is working fine in mozilla and IE but not in chrome. help please.
    http://www.ironwhisk.com

    Ilan

    http://wordpress.org/extend/plugins/genie-wp-favicon/

  2. Prakash Mohankumar
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @IlanK, I have been testing the Plugin mostly in Chrome and it works till the latest version. Please clear the cache in the browser try again and let me know.

  3. IlanK
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cleared the browser cache. No change. Works in backend chrome but not in frontend.

    Ilan

  4. Prakash Mohankumar
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @IIanK,

    I checked your site and found a Favicon at "http://www.ironwhisk.com/favicon.ico". Please delete the file and try again.

    By default browsers try to check in the root folder for "favicon.ico" file, guess that's what is happening with Chrome. Try above suggestion and let me know.

    By the by, I like your site very much :)

  5. IlanK
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks - it worked.
    Much appreciated :)

  6. Prakash Mohankumar
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @IlanK, all welcome :)

    Please rate the plugin if you like it .

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic