WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cool Video Gallery
Not Working - Function File Errors (4 posts)

  1. bgal2012
    Member
    Posted 9 months ago #

    I installed, added a gallery, then added a video to the gallery. When I hit the button, I get:

    Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http://www.youtube.com/watch?v=ggof9PkKGUo) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request in /home/localmar/public_html/demo2/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 109

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http://www.youtube.com/watch?v=ggof9PkKGUo" in /home/localmar/public_html/demo2/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 109

    Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /home/localmar/public_html/demo2/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 38

    http://wordpress.org/plugins/cool-video-gallery/

  2. troynguyen
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello there,

    I have the same issue. Any suggestions to resolve?

    thanks,
    tn

    Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http://youtu.be/vRY_nQROnK8) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request in /home/content/34/11678934/html/testing/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 109

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http://youtu.be/vRY_nQROnK8" in /home/content/34/11678934/html/testing/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 109

    Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /home/content/34/11678934/html/testing/wp-content/plugins/cool-video-gallery/lib/youtube.php on line 38

  3. bgal2012
    Member
    Posted 8 months ago #

    I didn't find any fix, but I found something else I use and am really liking: huzzaz.com :)

  4. Joshaw
    Member
    Posted 8 months ago #

    I've had the same issues. Does the plugin creator not have a fix?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.