WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fedmich's Facebook Open Graph Meta
[resolved] not working at all - [url of post I need thumbnail of video] (6 posts)

  1. RobMichaelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    installed this plugin at I only get the logo as an option in FB - I need a thumbnail of the video to show up in FB please

    http://charrette.callison.com/?p=686 is the post with the vid - its a Vimeo vid and I saw that the plugin supports Vimeo now...

    thanks

    Rob

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-and-digg-thumbnail-generator/

  2. fedmich
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I tried on my other sites and it does WORK.
    http://i.imgur.com/AbxJgGD.png
    See this screenshot

    Thing you could take a look:

    1. Are you sure the plugin is still activated on your site?
    2. Maybe your server disabled CURL so wp_remote_get() doesn't work?

    I think your site doesn't support CURL or getting content from "other sites" which is common to a lot of webhosts.
    Are you on a shared hosting, can we know which hosts you use?

  3. RobMichaelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did get it to work - thanks for your replies.. I had to keep debugging in FB debugger and eventually got it
    Thanks
    R

  4. fedmich
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Awesome! Good that you got it sorted out.
    FB caches your page for some time so you need to wait a while to try again.

    I would then request you change the "1 star" you put, so it wouldn't confuse other new users of the plugin
    http://wordpress.org/support/topic/not-working-at-all-10?replies=2

    Thanks mate.

    I'll mark this topic now as resolved

  5. RobMichaelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    where do I go to change the 1 star - cant remember how I got there

  6. fedmich
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic