WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Q2W3 Fixed Widget (Sticky Widget)
[resolved] Not working after 4.01 update (21 posts)

  1. myhero
    Member
    Posted 10 months ago #

    Installed WP 3.6.1 + 4.01 = not working on site where previous WP & Fixed Widget versions worked.

    Additional info: using latest Gantry framework + default theme.

    http://wordpress.org/plugins/q2w3-fixed-widget/

  2. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hm... what the symptoms?
    It just not working or there are css problems on site?

  3. myhero
    Member
    Posted 10 months ago #

    Does not seem to be any CSS issues, it's just not 'fixed' as before.

  4. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Can you provide a link to your site?
    I need to see problem in action!

  5. myhero
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,

    Great plugin, thanks for the assistance.

    Can I send you the login details privately? You can post a URL contact form link here and I'll submit logon details via your form.

  6. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Yes, you can send me mail from here: http://www.q2w3.ru/contacts/

  7. myhero
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks, creds sent

  8. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Cannot login. Check mail

  9. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Do you still have the problem after 4.0.3 update?

  10. myhero
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hey Max,

    Thanks, I've just tested the plugin is still not working for me.

    I've just sent you other creds via email. Tx

  11. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi!

    I see you are still using version 4.0.1
    Update to 4.0.3

    Also tell me which widget do you want to fix on which page?

  12. myhero
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,

    I've updated to 4.03 - no luck. The GoogleAd widget on the my-profile page should be fixed.

    Tx

  13. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Please give direct link! I am not sure I have found the right page...

  14. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Did you try to change "widget_display_callback hook priority" option?
    Try values: 1, 10, 100

  15. cambiatufisico
    Member
    Posted 9 months ago #

    I have the same problem... I have tried anything.

    Look: http://www.cambiatufisico.com

    The right adsense block 300x600 should be fixed.

  16. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    cambiatufisico!

    You have different problem!
    First you need to fix these two javascript errors:
    1. Uncaught ReferenceError: themifyScript is not defined
    2. Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method 'init'

    It's something related to images, may be some kind if slider or gallery...

  17. cambiatufisico
    Member
    Posted 9 months ago #

    3.0 version doesn't works, too.

  18. cambiatufisico
    Member
    Posted 9 months ago #

    ok, I'll take a look.

  19. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    cambiatufisico!

    Also you must disable option ""Use jQuery(window).load() hook"!

  20. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    cambiatufisico, myhero!

    Looks like the plugin is working now. Marking this topic as resolved.

  21. myhero
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks a lot for your help! Much appreciated

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.