WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Tags
Not sure what's causing it, but plugin is cutting off top and bottom of posts (3 posts)

  1. Rob Roy
    Member
    Posted 1 year ago #

    This just started happening in the last few days. The plugin seems to be removing the first and last paragraph from the post when viewing from the front end (but they're still there in the backend). It is this plugin, because I've disabled them all with the exception of Simple Tags. Once I turn it off, the post shows fine. When I turn it back on, the first paragraph and the last paragraph stop showing.

    Again, this is just on the front-end. On the back in the post editor it shows the correct content.

    http://wordpress.org/plugins/simple-tags/

  2. ankitg
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here.

    I dig the issue and found that the plugin removes the whole paragraph which contains "&".

    There is some issue with the filtering while auto linking the tag in the content.

    Still working to find a solution.
    If any one find any solution before I found and post it here please do share.

    Cheers!

  3. ankitg
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is what I found...

    There is a checkbox in the plugin setting under AUTO LINK TAB

    Try new engine replacement ?

    JUST UNCHECKED it and it was fixed.

    Hope it helped someone else too.

    :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.