WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Not show thumbnail on Facebook (13 posts)

  1. tkien
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    My site cant get fulled info when sharing on Facebook. I have add meta tags, image_scr but it still doesnt show. It just show only URL, no title, no description, no thumbnail :( Please help me to fix it.

    <meta property="og:site_name" content="<?php bloginfo('name'); ?>" />
    <meta property="og:title" content="<?php wp_title(''); ?>" />
    <meta property="og:description" content="" />
    <meta property="og:url" content="<?php the_permalink(); ?>" />
    <?php
    $src = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full');
    $img = $src[0];
    ?>
    <link rel="image_src" href="<?php echo $img; ?>" />

    Thank you

  2. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    same here plz help!

  3. MrDaro
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Tkien
    does your site code actually display the image source using the code you posted? Can you post a link to your site?

  4. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi MrDaro ,i have the exact same problem
    try this plz : http://learn-soft.vv.cc/archives/90

  5. danl327
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please solve this problem!!!! I'm going out of my mind trying to figure this out...crazy thing is, some posts work and some do not!!! and i have another wordpress site that works no problem!!! anybody know whats going on with this...both on facebook and on digg

  6. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    yeah! help guys,
    i think its because of theme and not meta tags or codes
    but i dont know where is the problem exactly
    i checked source of post which can share everything to FB and checked the other one which shares only URL.and found no difference :(
    help us out plz

  7. tkien
    Member
    Posted 3 years ago #

    yes, it actually show full img url. I cant get it show on FB. Dont know why :(

  8. danl327
    Member
    Posted 3 years ago #

    to h0mayun...i did the same thing as you!! same issue, cant find differences in codes...i tried another wordpress blog that is working fine...and i changed the theme to match the blog that is not working...and the other one still worked!!! its crazy...no sense can be made of it...its driving me nuts...i hope somebody finds a fix to this...im starting to think it really must just be something on facebooks end

  9. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    @danl327
    yes i think its because of stupid FB because i can share post to myspace just prefect
    i gave up :(

  10. nelson3k
    Member
    Posted 3 years ago #

    it works if your site is hosted on wordpress.com.
    but not if you self-host! I'm also going crazy with this issue!!

  11. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    seriously?? it beacause of host?
    im currently using free host do you think this because of that???

  12. nelson3k
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using a paid host, and i use drupal for another site that i have hosted on the same place, the thumbnail show perfectly from the drupal site... hosting is not the issue.

  13. h0mayun
    Member
    Posted 3 years ago #

    i dont know , maybe its theme's issue?
    im also using mybb and have them same problem
    realy its making me cry, :))
    i share posts to myspace without any peoblem but facebook driving me crazy
    and i already wrote about this problem in about 100 froum's support
    nobody knows about this.its so funny

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic