WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subscribe2
[resolved] Not sending emails to subscribers after 5 months w/o a problem (9 posts)

  1. illysia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,
    I'm having the same problem at http://www.madlychic.com as a recent topic, but not even registered users are getting an email. I had been using Subscribe 2 for 5 months without a problem, and I didn't change any of my settings. Three weeks ago, the emails just stoppd sending when a new post went live. I looked through the troubleshooting and saw that this problem usually is an issue with the host. I can send a manual email to everyone though, so when I called my host, they said it wouldn't be a problem with them if it works manually. Help please:-)
    Thanks so very much!!!!!
    Illysia

    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

  2. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @illysia,

    Have you recently changed anything? Added or updated a plugin or changed theme? Updated WordPress or changed any settings?

    If you have try reverting these changes. If not then the only other reason is that your host has changed something. Install a mail logging plugin and see if emails are logged in there when you publish new content. If mails do get logged then your issues are not being caused by Subscribe2.

  3. illysia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Matt! I looked through all the WordPress plugins found by a search on "mail log" but I only found one (WP Mail Log), and it has not been tested with the newest version of WordPress, so I'm a bit nervous to try it. Is there a mail log you can recommend?
    Thank you. I really appreciate your help!!!
    Illysia

  4. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @ illysia,

    This one is compatible to the latest version:
    http://wordpress.org/extend/plugins/email-log/

  5. illysia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much! I made a donation for all your great help. I'll try this out and see what happens when I publish a post next week.
    Take care,
    Illysia

  6. illysia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Matt,
    I deactivated Jetpack (just didn't need it) and installed e-mail log as you suggested, and it worked! Thanks soooooo much. I do have one more question:-)

    Even though I specified to send the emails in HTML, only text shows up when emails are sent, no photos. It's not quite as convincing to lure readers to my blog as if a photo were included. Is there a way to do that through subscribe to, or do I need to add another plug-in for that?

    Have a great day!!

    Illysia

  7. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @illysia,

    To get HTML in you emails by default you will need the paid version of the code - Subscribe2 HTML. I'm currently investigating a new method for sales as the previous website provider has closed down the current portal.

  8. illysia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks! Any way you could let me know when you figure it out? I'd like to buy it.
    Best,
    Illysia

  9. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @illysia,

    Sure, I'll try to remember :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic