WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Gallery Lite
[resolved] Not saving my Facebook App ID (10 posts)

  1. OC2PS
    Member
    Posted 1 year ago #

    In the Social Gallery Settings, Comments tab, I've tried to save my Facebook App ID a couple of times, but when the page reloads, the field is empty.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-gallery-lite/

  2. mikemayhem3030
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I had an issue with mine saving too. It's a small bug in v2.0.

    I fixed it by going into the source code of the plugin, and pasting in my own app ID in the places in the code where it had the FB string (there's a handful of these)

    I understand it's fixed in v2.1. For priority support please do check out the Pro Version

    Support for the free version is limited. I'm just helping out as I popped by. Check out my own plugins [unrelated link moderated]

  3. OC2PS
    Member
    Posted 1 year ago #

    2.0 is the latest released version for Lite, right?

  4. woodyhayday
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    V2.1 (free and paid) will see this fixed. It's a little bug in v2.0 :)

  5. OC2PS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cheers! When is 2.1 expected?

  6. nordicmike
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just to report that 2.1 is still not saving the FB App Id for me. Uninstalled and reinstalled the plugin today.

    The FB Page ID CSV is now saving but under the Comments tab, the FB App ID is still not saving.

  7. mikemayhem3030
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for sharing, will double check and update

  8. mikemayhem3030
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Update on the way, can people check and let me know it's working OK for them.

    Also please do check out our support forum and the video version :)

    http://epicplugins.com/social-gallery-video-demo/

    Cheers

  9. nordicmike
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow.... that was quick Mike.
    Seems to be working fine now, thank you.
    My site is still being made but once I have gotten some traffic and see where it is heading, I will be back for the pro version and maybe the mobile version. Cheers!!

  10. OC2PS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks! Can confirm it works now. Closing as resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.