WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Not pulling from WordPress sites to Facebook (3 posts)

  1. gnomegames
    Member
    Posted 1 year ago #

    We have a couple of WordPress sites that we have had for a couple of years - and over the past 2 weeks can not pull from our sites to any facebook posts.

    All we get are bald links - no images text or anything.

    Website is http://www.gnomegames.com

    Any suggestions would be greatly appreciated.

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deactivating all plugins (yes, all) to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin (read http://bit.ly/UhpkLl if you need help). Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems. Also remember to deactivate any plugins in the mu-plugins folder if you have one. The easiest way is to rename that folder to mu-plugins-old (read http://bit.ly/WMrMM5 for more information on mu-plugins)

    Try switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems. If you can't log in to change themes, you can remove the theme folders via FTP so the only one is twentyeleven. That will force your site to use it.

  3. gnomegames
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks - this worked for one of our sites (it was due to something in the WP Supercache plugin) removed it and all seems fine.

    For our other site - http://www.gnomegames.com that did not work. Deactivated all plugins, still did not pull to the Facebook. Switched to 2012 theme and same issue was present.

    I'm open to suggestions and would greatly appreciate them

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic