WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Not publishing pages or archives (6 posts)

  1. superdupershaned
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, I am hosting a wordpress blog on my own domain and have changed the css a bit.

    I added some pages in and they aren't showing up. My catagories aren't displaying either.

    Also my test post doesn't seem like it's been archived.

    superduper.co.za/partyathisplace

    Please help.

    Shane

  2. superdupershaned
    Member
    Posted 6 years ago #

    I also cannot comment on the test post. What have I done wrong?!

  3. Kafkaesqui

    Posted 6 years ago #

    Checking it *now* all links past the home page generate 404 errors. Since you've set your install to use a 'pretty' or custom permalink structure, is your server set up to support .htaccess and mod_rewrite? If yes, do you have an .htaccess begin written to your blog's directory by WordPress?

  4. superdupershaned
    Member
    Posted 6 years ago #

    aah, thanks. I changed it back to normal permalink structure and now at least my pages seem to work.

    now I added a new page in, "contact" and it's not showing up?

  5. Kafkaesqui

    Posted 6 years ago #

    What does the source code for your sidebar look like? Right now Pages and categories are meshed together. Have these been hardcoded into the template?

  6. superdupershaned
    Member
    Posted 6 years ago #

    This stuff is going way over my head. Wow. Thanks for your help, I'll go look into the template and mess around with it a bit till I'm where I want to be. :) Thanks for the permalink tip. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic