WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Video Lightbox
[resolved] Not "popping up" lightbox - linking to youtube instead. (12 posts)

  1. julsahernandez
    Member
    Posted 1 year ago #

    It used to work just fine, but now it just links to the actual youtube page.. please help:

    [video_lightbox_youtube video_id="IW6zZLYIQg8" width=640 height=480 anchor=http://designstarmedia.com/stage_lanni/wp-content/uploads/2012/04/lanni-video.jpg]

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-video-lightbox/

  2. moltten
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem. No matter what I do, I can't get the plugin to open the lightbox. It opens a new window and goes to YOuTube. I am totally out of ideas. I hope that somebody reads this and posts an answer cause I'm beat. :-(

  3. julsahernandez
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Moitten - I solved it. It was an interference with a constant contact plugin I had recently installed. If you've done that, deactivate the plugin, otherwise deactivate all plug-ins and turn them back on one by one until you find the unteam player. :)

  4. isserdude
    Member
    Posted 1 year ago #

    I narrowed my issue down to my theme. When I switched themes, it worked without issue, but when I use my theme, it links straight to Vimeo. Any suggestions on what in my theme could be causing this conflict? I completely removed the code from my css to see if that was causing the issue and it wasn't. I disabled all of my plugins and it still wouldn't work.

  5. jbeswick
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the answer: http://stackoverflow.com/questions/9657098/how-do-i-fix-a-wordpress-custom-theme-to-work-with-plugins

    Basically the theme isn't calling wp_head in the header.php file. If this is added, the pluging works fine.

  6. Vanluda
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue and my theme is loading the wp_head.

    Here's a link to the site I'm having a problem with: http://touchnbook.me/

  7. a_r_baines@hotmail.co.uk
    Member
    Posted 1 year ago #

    has anyone managed to figure this one out yet...im having the same problem..other plugins are all working fine...

  8. a_r_baines@hotmail.co.uk
    Member
    Posted 1 year ago #

    it works in posts with the shortcode...but i need the html version to work.. :(

  9. mra13
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @a_r_baines, What HTML markup are you using?

  10. a_r_baines@hotmail.co.uk
    Member
    Posted 1 year ago #

    <a href="http://www.youtube.com/watch?v=7yMuGZr6R3o"
    rel="wp-video-lightbox" title="lifecare"><img src="http://thewebshowcase.net/wp-includes/images/clear.gif"/>

    Hiya thanks for answering..its going straight to youtube...but there is the added fact that its being called from inside an image rotator widget. Maybe the rel tag needs a path or something...have u come accross this before...is the ultimate widget different..ie would that work do u think..

    cheers
    Angela

  11. a_r_baines@hotmail.co.uk
    Member
    Posted 1 year ago #

    ps...i do have the tag in.. :)

    [No bumping, thank you.]

  12. wpecommerce
    Member
    Posted 1 year ago #

    @a_r_baines, can I have a look at the page where you are having this issue?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic