WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page Builder by SiteOrigin
Not functioning properly after update. (7 posts)

  1. Joshua Turner-Bruce
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    Firstly I'd like to say it is a great plugin. Just coming across a few issues though.

    I downloaded the plugin from your site (which for some reason downloads the older version 1.1.4). I then tried it out and it seemed to work fine, the only issue was that it didn't gather all the styles for some of the widgets.

    I then updated the plugin to version 1.2.2 and got a few more issues.

    When I Publish or Update a page it takes me to an unstyled page showing the content with odd characters. I then have to go to the page itself to see the update plus I have to return to dashboard -> pages -> page to start editing again.

    The columns do not work any more. Instead everything becomes 100% and sits underneath each other.

    On the plus side it picks up the styles for all widgets.

    Any idea what is causing this?

    Note:

    I have tried this on 3 themes; Striking, MyStyle, TwentyTwelve.

    http://wordpress.org/extend/plugins/siteorigin-panels/

  2. Joshua Turner-Bruce
    Member
    Posted 1 year ago #

    After some playing around I noted that the updated version worked fine on one of my sites.

    The only difference between this site and the others was woocommerce. After deactivating this plugin the Page Builder began working fine.

    So at least I found the issue but what can be done about it? It seems it doesn't like woocommerce but I need that on some of my sites.

  3. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there Josh

    Thanks for letting me know about the old version on SiteOrigin. I've fixed the link.

    I'm just busy preparing an update to Page Builder at the moment. After I've released the update I'll start testing things out with WooCommerce. I can't imagine what would be causing the conflict, but I'm sure I'll be able to get to the bottom of it.

    I'll keep you posted.

  4. Joshua Turner-Bruce
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah brilliant.

    Thanks for the quick reply.

  5. Joshua Turner-Bruce
    Member
    Posted 1 year ago #

    I noticed you made an update and had a quick look to see if anything had changed. It seems that woocommerce can be active now. However the Page Builder only breaks when you try to use a Woocommerce Widget.

    Also aside from all of this the Page builder buttons'(like add widget) style is different. They look squashed.

  6. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Is this the same issue you're seeing with the buttons?

    http://wordpress.org/support/topic/delete-columns-not-working

  7. Joshua Turner-Bruce
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah I imagine it is similar to that. The buttons work fine it's just the styling. I don't really mind to be fair was just wondering.

    Have you had a chance to see what happens when you use a Woocommerce widget yet?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.