WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Add IDs to Header Tags
Not adding IDs (4 posts)

  1. Ryan Hellyer
    Member
    Posted 8 months ago #

    This plugin is not working very well for me. The ID's are not being added.

    I initially had it network activated, then thought maybe it would work better as a single activation (not that I could think of any reason why it would work better that way), then I thought maybe my social sharing plugin was causing problems, so I deactivated that, but none of these things seem to help make the plugin work.

    Any ideas on what might be causing this?

    Here's a page with headings which I assumed would get ID's on, but sadly they are not :/
    http://ryanhellyer.net/test2/

    http://wordpress.org/plugins/add-ids-to-header-tags/

  2. J.D. Grimes
    Member
    Posted 5 months ago #

    I'm also experiencing issues. I think it added the IDs sometimes before, but most of the time it doesn't. I'll see if I can get to the bottom of it.

  3. J.D. Grimes
    Member
    Posted 5 months ago #

    Ah, I've found the problem. I was expecting it to work on pages, but because it uses is_single(), it only works for posts. The solution is to switch is_single() for is_singular(), or if attachments should be excluded, just add || is_page();

  4. joerhoney
    Member
    Posted 4 months ago #

    Thanks @jdgrimes! Great solution, worked for me.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.