WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Not able to set Featured Image in WP 3.7.1 (8 posts)

  1. NaveenKumar.N
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am using CodiLight theme. I am not able to set feature images to my post. It is displaying blank. you can check here

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    I'm sorry but as you are using a non-WPORG theme, you need to seek support from the theme's developers - paid or otherwise. We only support themes downloaded from wordpress.org here.

  3. NaveenKumar.N
    Member
    Posted 9 months ago #

    I contacted them, but in coder they are not able to replicate the issue. I was able to add for the first two posts. But I am facing issue on my third post. :(

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    I'm sorry but we only support theme downloaded from http://wordpress.org/themes/ here

    If you are receiving poor support for your theme, I can only suggest that you consider changing to another theme.

  5. NaveenKumar.N
    Member
    Posted 9 months ago #

    Also, when I switched to default theme, problem persists :(

  6. NaveenKumar.N
    Member
    Posted 9 months ago #

    Issues is resolved. I cleared cache/cookies, uninstalled all plugins, switched to default theme and added Regenerate Thumbnails plugin and then switched to CodiLight.

    Thanks for your support!

  7. NIkesh Kr Yadav
    Member
    Posted 9 months ago #

    have same problem on my personal site i have comment this code will open if anybody want to check i m using 3.7.1

  8. NaveenKumar.N
    Member
    Posted 9 months ago #

    Nikesh! Again Issue started :(. Can you tell me how you solved this issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic