WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual Editor Custom Buttons
[resolved] Nope. (8 posts)

  1. IAmediaworks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Added a new button. Published. Went to the editor, both visual and HTML... no button. :(

    Help?

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/visual-editor-custom-buttons/

  2. cyberduck
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi!

    Thanks for using my plugin.

    I have personally no experience with buttons not showing but in another support thread some had issues with plugin-files forbsome reason where set to read-only permission, not being able to update the button.js-files.

    http://wordpress.org/support/topic/not-working-in-342-344?replies=9

    Maybe that could be you problem as well.

    Another thing that could cause problem (as always) is if your using internet explorer 8. (or even 9 in some cases)

    Please let me know if this tips helped you out.

  3. IAmediaworks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, that worked - thanks! But I'm still experiencing a weird problem. If I use the custom button in text mode, it works like a charm. But if I use it in visual mode - it has no effect on the text, or on the code.

    So, for example - in visual mode, I highlight some text, click on my button, and the text doesn't change -- and if I switch to text mode, no code has been inserted. But if I do it all in text mode, it works perfectly.

    And I'm in Firefox. :)

    Thanks!

    M

  4. cyberduck
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok what kind of code are you insterting with the button?

  5. IAmediaworks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just a CSS span. But it looks like it's working now - at least in the code - but not showing visually. One question... is there a secret to formatting the code in the bottom box so that the visual view shows the actual changes?

    Right now, I've got the spans opening and closing declared in the boxes above - and in the bottom, I just have:

    font-family: alexa-std-1;
    font-size: 22px;
    color: #CF5398;

    And one other thing - I can't get a text label to show up on the button in visual view - is it supposed to?

    Thanks so much for your quick replies!

    M

  6. cyberduck
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    In the span you need to add class and in the css Below you need to use that class exactly the same way as you do in your normal stylesheet.

    Like this:

    Before:
    <span class="myclass">

    After:
    </span>

    CSS:

    .myclass {
    color:#f00;
    font-weight:bold;
    }

    No you can't add text-labels to the buttons but if you mouseover you will get the button title as a tooltip

  7. cyberduck
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Read FAQ for more info. Case closed.

  8. Adam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for this wonderful, time-saving plugin!

    I'm having the same problem @IAmediaworks described—the code is applied in the HTML view, but doesn't appear in the visual view. I've tried the solution you outlined here, and reloaded the browser cache.

    Here's exactly what I've got:

    Before:
    <span class="jennaspeaking">

    After:
    </span>

    CSS:

    .jennaspeaking {
    font-style: italic;
    color: #333;
    }

    Any help would be wonderful. And thanks again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.