WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

noone can be registered in admin area (5 posts)

  1. min
    Member
    Posted 8 years ago #

    Dear Misters & Misses.

    After updating to latest stable 1.5.1.2 for all files except:
    - wp.php (modified to show german)
    - locale.php (modified too)

    Checked permission to be less restrictive than before: 755 now!

    I never used blogger or other tools for this site so this is a brand new installation for all the newly written posts

    Here the error from within admin backend:

    WordPress database error: [Unknown column 'user_registered' in 'field list']
    INSERT INTO wp_users (user_login, user_pass, user_nickname, user_email, user_ip, user_domain, user_browser, user_registered, user_level, user_idmode, user_firstname, user_lastname, user_nicename, user_url) VALUES ('uch', MD5('abc'), 'uch', 'info@aqas.de', '', '', '', '2005-06-23 20:52:52', '1', 'nickname', '', '', 'uch', 'http://')

    ERROR: Couldn’t register you!

    So I think I've tried everything.
    Do You have a solution or had the same problem?

    I really need some help, because my client shouldn't post with my account ...

    Thanks anyway for the great product and the nice community around,
    René

  2. ifelse
    Member
    Posted 8 years ago #

    Did you run upgrade.php, upgrade-schema.php and upgrade-functions.php (in the wp-admin directory)?

  3. min
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks,

    I never heard or read about upgrade*.php! Is it safe to do that, because I have some customisations on the site ( http://www.aqas.de/ ).

    I think it might be a database error, where a column is defect or something.

    Should I run upgrade?

  4. ifelse
    Member
    Posted 8 years ago #

    It's a required part of the upgrade process to ensure database schema and function definitions are upgraded to the required level.

    So yes, you should run them:-)

  5. min
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok,

    I should try that! Before I had 1.5 beta2 – User reg. didn't work, so I updated manually.

    I will do that today, thanks so far, i'll be back!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic