WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Nonexistent month ("December 200") in archive list (3 posts)

  1. ronniec
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi,

    I recently manually entered around 100 entries from an old handwritten website into my new WP2.0.1 site, altering the timestamp of each to reflect the time I actually wrote each entry (some up to 7 years ago).

    Most of these added fine, but at some point a mystery entry appeared in the Archives monthly listing - "December 200".

    Obviously I wasn't posting in 200AD!

    Viewing this month shows different things depending how you view it. From the archive link on my site, it seems to show the x most recent posts, just like on the front page. From the Manage section of the admin area, it shows all the posts from 2001.

    I am at a loss why it's doing this and unsure if a fix is possible.

    The site can be viewed at http://badpoo.co.uk/ronnie/ - the archive list is a dropdown on the right (incidentally it's not the dropdown at fault as it happens even with a standard bullet listing).

    Any insight would be much appreciated.

  2. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    This post appears to be the cause:

    http://www.badpoo.co.uk/ronnie/?name=pushy-taps

    Reset the timestamp on it to something closer to a correct date. :)

  3. ronniec
    Member
    Posted 8 years ago #

    Sir, you are a gentleman and a scholar. :)

    How did you figure that one out? I'd have thought WP would have just created an archive list entry for 1969... oh, is it because of the dates beginning in 1970? That'd make sense.

    Anyway, cheers, much appreciated help there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic