WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

None of my images show up (5 posts)

  1. SPBurke
    Member
    Posted 4 years ago #

    So I just installed WordPress on my site with a ComicPress theme. My comics load just fine, but when I try to post images through the Media Gallery in my pages they end up broken. I'm using Firefox and all I get is the text where the image is supposed to be. Not to mention there's a big blank space where my header is supposed to be.

    I've looked through the forum and it seemed a lot of people are having this problem. Any advice?

  2. Shane G
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Assign 766 recursive permissions to wp-content folder of your blog and add this code in htaccess:

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>

    Thanks,

    Shane G.

  3. SPBurke
    Member
    Posted 4 years ago #

    Uh just to clarify I'm not sure how to assign 766 recursive permissions. What is that and how do I do that exactly?

    Also where do I find htaccess (I dunno where that is either).

  4. Shane G
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    You can assign 766 recursive permissions either from SSH access or you can ask your hosting service provider.

    You can find htaccess file either in root folder of your domain or in the blog folder. If it is not there then you can create it a new one with 766 permissions.

    Thanks,

    Shane G.

  5. SPBurke
    Member
    Posted 4 years ago #

    Okay, I contacted my host service provider and we did as you said. We assigned 766 recursive permissions to the wp-content folder and posted the code you provided in htacess.

    All it did was turn the website background completely white, turn all the font generic, and undo the alignments. So we undid the permissions and I'm back where I started.

    For the record, this is how the site looks now. I'm using Firefox so there's just text where the image should be.

    http://ohgoodie.net/cast/

    Tell me, what files in WordPress control uploading images into the Media Gallery and making them work when posting? Because when I uploaded the WordPress files to my FTP my log showed I missed one or two, but I didn't think anything of it because I'd been having so much trouble getting WordPress and ComicPress working in the first place I have just happy to have it up. If I knew what files controlled it I could isolate the problem, because at this point I'm afraid to upset the balance.

    If it's that or some alternate theory you have, please let me know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic