WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Non-English characters problem (3 posts)

  1. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi everybody,

    all entries at my personal blog has both English and non-English characters.

    at the home page, all entries display both English and non-English characters perfectly.

    Problems:

    1)I found out that when you click on, for example, tags in the Tag Cloud, or any monthly archive, the excert of the entry that shows up displays ???? ??????? ?? ????? ???? ???? ???? for ALL the non-English characters.

    2.) the "Continue reading" link that follows immeditely the excerpt looks like this:

    … <a href="http://www.example.com/blog/2010/10/29/testing/">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>
    which obviously does not work.

    This is what I have done sofar, but no luck:

    a) searched the forum
    b) only pluging ihave is the akismet, and deactivated that one too
    3) in my config.php, I replaced
    define('DB_CHARSET', 'utf8');

    with

    define('DB_CHARSET', 'utf8_general_ci');

    Please guide. thanks.

    Edit: site updated from 2.92 to 3.01.; 2.92 had no such problem; I use Twenty Ten theme

  2. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    resolved!It had to do some mod I did in loop.php

  3. ramolimendos
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem here.. What did you do in Loop.php?

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.