WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Slimstat
[resolved] No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite (11 posts)

  1. saharusa
    Member
    Posted 1 year ago #

    The js isn't even printed.
    I tried to deactivate and activate with no success

    I downgrade to version 2.8.3 for now..

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slimstat/

  2. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    Please temporarily disable the CDN option, if you have that enabled. And deactivate/reactivate WP SlimStat. See if these two actions help

    Camu

  3. Erik Eka Putra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here, js not showed up even after I downgrade it back to 2.8.3

    The fix above doesn't work for me.

    My website is http://www.keymochi.com anyway.

  4. saharusa
    Member
    Posted 1 year ago #

    CDN wasn't enabled at all...

  5. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Would you guys be available to give me access to your blog to track down the issue? Also, can you check if your wp_slim_browsers table has a UNIQUE key associated to it?

    http://www.duechiacchiere.it/contatto

    Thanks,
    Camu

  6. saharusa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, No JS with version 2.8.5 (I'm back on 2.8.3 which is still working fine)

    I can't grant access to the site as this is production site.

    But I checked the DB, there is Unique index on that table:

    Name: unique_browser
    Fields: browser, version, platform, css_version, type
    Index Type: UNIQUE
    Index Method: BTREE

  7. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Weird, when did you install 2.8.5? Can you try again? The version currently available on the repository should have fixed that problem.

    Camu

  8. saharusa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried 2 hours ago

    Do you want me to try with the latest svn version ?

    btw: I did try to contact you from your website contact form but getting error 500 message

  9. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes, sorry about the error 500 thing, the site is currently under attack and I'm trying to take care of that ;)

    If you just tried, then it means it must be something on your server. I replied to your email, let me know!

    Cheers,
    Camu

  10. saharusa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I confirm that problem is solved with version 2.8.6
    Thanks a lot !

  11. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.