WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
No thumbnails after update to 2.0.40 (4 posts)

  1. Fett
    Member
    Posted 6 months ago #

    I'm using NextGEN Gallery for years and after the last update (2.0.40) all of thumbnails went missing.

    I'm using following code to place them:

    [singlepic id=4973 w=150 h=100 float=right]

    But instead of pictures there's only the code. Please check the example:

    http://autopodroze.pl/bez-kategorii/spojrzec-na-twarz-zdrajcy/

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. Mrinal Kanti Roy
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi,

    Did you tried with deactivating all the plugins except NextGen Gallery, then check your site. IF the everything works then activate them one by one & find the conflicted plugin which is causing this issue.

    Note: I saw you're using Jetpack plugin on your site. If you deactivate it, I hope you can show all of your images then.

  3. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    @Fett - It appears something may be stopping the shortcode instances you have used from being properly parsed.

    @Mrinal suggestion may be the best place to start (thanks!) ... you may also look at temporarily switching to a default WordPress Twenty series theme as well to see if this helps pinpoint the issue.

    - Cais.

  4. Fett
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok, resolved. More or less... There's a problem with Yet Another Related Posts Plugin :/ When turned off, it's ok.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic