WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No thumbnail when linking to Facebook (3 posts)

  1. JasmineMassions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello!
    No matter what I do I can't get a thumbnail to appear when I link my website to Facebook. Here is the link to my website.
    I even have the Fedmich's Facebook Open Graph Meta plugin hoping that it would work but it doesn't. I have also added a page background image in hopes that I just needed an image on the homepage but that does not work. I really am not sure what to do. Any advise other than change the theme would be helpful :)
    Thanks!
    Jasmine

  2. The Global Playbook
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem as you and can no longer get a result from the facebook test tool
    https://developers.facebook.com/tools/debug

    If it helps to find a cause we can compare source html on the site i'm working on, its TGP

    I have tried all the plugins i can find for thumbnail generators and facebook open graph etc etc with no luck. Apparently it looks for something in the head section of the post to scrape the thumbnail.

    I'm still investigating and will update this when i find out the problem but if anyone else figures out why please write it up.

    Cheers
    Adrian

  3. JasmineMassions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Adrian!

    Thanks for the reply. To be honest I wouldn't know that to look for in the source code. I appreciate the thought though.

    What shame that you are experiencing the same problem as I am. Please be sure to let me know if you find anything.

    Thanks!
    Jasmine

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic