WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)
[resolved] No Thumbnail Just Stripes - How to get custom theme to work (3 posts)

  1. msuhockey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I am trying to find a way to tap into the "featured image" thumbnail that my custom theme uses for all of my previous posts. I am using a woo theme and they call it a "post image". I have enabled wordpress "featured image" to show up in my post edit page, but I don't want to go through every post I have made in the past and add the "featured image" when I already have a thumbnail associated with every post via the custom "post image".

    I know this has had to come up before, but my searching hasn't came up with any answers. Please let me know. Thanks!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

  2. msuhockey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay I made some progress. I found some code that I used in Yarpp template file and uploaded to my themes folder. I now have the thumbnails showing up!! Here is the code:

    <?php if ($related_query->have_posts()) : ?>
    
    <div class="relthumbs">
        <h5 class="relposts">You might also like...</h5>
        <ul class="relposts-thumbs">
    
        <?php while ($related_query->have_posts()) : $related_query->the_post(); ?>
    
            <li class="relitem">
                <?php woo_image('key=image&width=80&height=80&class=relimg'); ?>
                <span class="thumb-ttl"><?php the_title(); ?></span>
            </li>
    
        <?php endwhile; ?>
        </ul>
    </div>
    
    <?php else: ?>
    
        <p>No related posts at the moment.</p>
    
    <?php endif; ?>

    Now I just need help customizing the image layout. How can I tap into the default settings that you have for horizontal thumbnail display? TIA! http://www.sicilyciao.com

  3. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Glad this is working for you! It looks like the Woo themes use their own system for the images, so that's why the default system didn't work.

    I suggest you temporarily turn on the "thumbnails" option built into YARPP, copy the CSS that's created, and then insert them into your own theme (with modifications) to try to copy the styling.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic