WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No Social Media Plugins Work - No Icons Appear My Theme Only (11 posts)

  1. tcuttrisweb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems to be something with my theme that I cannot sort out. Any social media plugin I attempt to use does not want to work. The container appears and the html code and what not show up in the source for the plugin, but on screen there are no icons visible for any plugin I've used.

    If I go to appearance -> themes and preview any other theme they show up in the theme preview. I cannot figure out why they won't appear in mine.

    Any help?

  2. popgirl23
    Member
    Posted 9 months ago #

    This is an old post, but I am experiencing this too. Any help?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Old threads are not a good place to ask for help - what theme are you using?

  4. popgirl23
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am googling to no avail and this is literally the only "page" I saw with this so...

    The theme is Vertex from Elegant Themes. I've actually had this problem before on another theme, same server (different directory).

    Live link:
    http://holondesign.com/inProgress/GreatNorthernBarns/

    the left side widget in the footer should show a few icons. But it's not.

    Thanks for responding

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Do you have this problem on twentytwelve theme with ALL plugins deactivated?

  6. popgirl23
    Member
    Posted 9 months ago #

    hhmmmm switched to twenty-12. deactivated all plugins. reactivated the social plugin. Not showing at all. Threw a text widget in to see if any widgets show and it shows. But not the Social Icons plugin. Thoughts?

  7. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Which plugin is this?

  8. popgirl23
    Member
    Posted 9 months ago #

    Social Icons Widget (https://github.com/dannisbet/Social-Icons-Widget) - but its ANY icon widget that fails to show the icons.

  9. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    These forums only support plugins (and themes) downloaded from this site. So if it's a theme issue, you need to contact the developer of your theme.

    For help with a plugin, you can post on the plugin's forum - from the plug's own page here:

    http://wordpress.org/plugins/

    Click on the support tab and scroll down to post there.

  10. popgirl23
    Member
    Posted 9 months ago #

    I did download it from THIS site (http://wordpress.org/plugins/). I just copied and pasted the url for the plugin in the plugins list to help you identify which plugin it was. The link went to a github I guess.

    Its not a plugin issue as its with all the icon plugins. Im also not seeing anything from either this theme's forum or the other theme where I am having the same issue.

    Ok well thanks for your help. This was literally the only thing I found using google to try and solve my issue.

  11. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic