WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] no showing posts in /category view (17 posts)

  1. piotr82
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    My site: http://windows7design.com/

    I lost good top meny navigation.

    I use those two plugins:

    Redirection -> with setup: source: /category redirect (301) to target: /
    WP No Category Base

    Even when i disable both of them and go with category name link:
    http://windows7design.com/category/windows7-gadgets

    It is not showing proper posts from this category.

    Please advice.

  2. piotr82
    Member
    Posted 3 years ago #

    Problem is that it is not showing the proper posts that it should from specific category.

  3. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    yes i have the similar probelm - ive lost all my post under each category. ive even changed the theme and removed the .htaccess and still have the same problem. please let me know if you've solved this problem

  4. http://windows7design.com/category/windows7-gadgets redirects to http://windows7design.com/windows7-gadgets/

    WP No Category Base needs to be upgraded to the latest version. Redirection... who knows.

    Read http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-31-master-list?replies=14 for the list of plugins etc that have issues and some fixes.

  5. piotr82
    Member
    Posted 3 years ago #

    WP no category - latest version

    Rediraction - i've update it before writing here

    the problem is everythinig is redirect corrert, the problem is that list of post is not showing correct

    i don't think this is related to plugins

  6. That's why I said read the URL. It's got MORE than just the plugins.

    Some things changed in 3.1 that broke the odder setups out there.

  7. piotr82
    Member
    Posted 3 years ago #

    yeee will do that now

    tnx

  8. piotr82
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Found a simple solution fast.

    Tnx Ipstenu

    This part from your link:

    LINKS GOING 404

    Plugins cause this too. Especially anything screwing around with permalinks or rewrites. Note - Simple Tags version 1.8 has issues with 3.1. so deactivate it or turn off 'active tags for pages' The 2.x Beta version of the plugin is working on fixing this, but be aware it IS a beta.

    I just update Simple Tags to newest beta version and it works after this step.

  9. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    i dont have simple tags activated and my problem persist. i've recently deleted it as the new changes were not ideal for what i thought would be beneficial. im still trying to locate the plugin thats creating this problem. so far i havent found it.

    im going to try deactivating the complete plugin folder suggested by our helper via FTP. sigh... im not looking forward in doing this though. lol

  10. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have another question. What do the drop-in plugins do? can this be part of my problem?

  11. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    after i have disabled my complete plugin folder and re-logged in i received this error message.
    W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /hsphere/local/home/unplugge/lonnieamirault.com/wp-content/db.php.

    now... can this plugin be my problem.

    im going to delete the empty plugin folder and rename the old plugin folder back to its original name.

  12. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    i now have a newer problem lol - i cannot login to my wp-admin - it tells me to remove the db.php

    is this a safe thing to do?

  13. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    well obviously - it has cured my initial problem about the category post, however i cannot login to my wp-admin.
    http://lonnieamirault.com/category/advice/ <--- im hoping that the no category plugin will work to remove the default 'category' word.

  14. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    whoops - my bad. i had an additional old plugin folder which i renamed. i have just renamed the right plugin folder back to its original name and i'm currently back into my wp-admin.

    now i'll recheck my category pages and see if its still working correctly.
    ok... here are the results after deactivating the plugins.

    The category pages have disappeared once again. so it must be an activated plugin causing this problem. fun fun... sigh

  15. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    after disabling the w3 cache plugin - my complete blog site has disappeared or not visual. http://www.lonnieamirault.com - however i can navigate my wp-admin.

    i'm lost to this behavior. how can a cache plugin do so much damage?

  16. lonniea
    Member
    Posted 3 years ago #

    okay after 15 minutes of waiting time and refreshing my Firefox browser i now can see my blog site. Am i confused? you bethcha!

    AND i still cannot view my article posts under any category.

  17. lonniea - If you keep posting that often, right after another, you WILL trip the spam-filter and NO ONE WILL SEE YOUR POSTS.

    Stop. Breath. Make a new topic, please. You have a different combination of issues.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags