WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SearchAutocomplete
[resolved] No results displayed (14 posts)

  1. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm looking into replacing my current plugin that does this with this one, but I can't get this one working. I've disabled the other plugin (autocompleter) and installed this one, but when I start typing in a search string, nothing displays.

    The only thing I can think of is I'm using the Arras Classical Gamer theme, so maybe it uses a different "Search Field Selector"???

    Here is my testing site: http://myworthlesscrap.com/WordPress/

    Thanks in advance for the help!

    http://wordpress.org/plugins/search-autocomplete/

  2. hereswhatidid
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Try using '.s' (without the single quotes) as your field selector.

  3. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, that worked! Thanks! One more thing though. The results are being displayed behind my slider. Would you know how to fix that by chance?

  4. hereswhatidid
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    It looks to be a z-index issue. Try putting this in your theme's CSS file:

    .ui-autocomplete { z-index:30 !important; }

  5. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    That did it! Thanks!

  6. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    Oh geez...I just tried to implement this on my live site, but it's a no-go there. They are mirror sites as far as plugins and setup goes. Any idea as to why it's not working there?

    http://aftercredits.com/

  7. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    Shameless bump for an answer as to why it's not working on my live site.

  8. hereswhatidid
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Just to confirm, you're absolutely certain the plugins and themes are the same between these sites? Also the settings for the plugins and themes are also the same?

  9. ned4spd8874
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, the sites are essentially mirrored. The only difference is the content. The testing site is just barebones as far as content is concerned. But each site has the exact same plugins and settings.

  10. ned4spd8874
    Member
    Posted 9 months ago #

    Anything? Am I out of luck with this plugin then?

  11. hereswhatidid
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Without any more information there's not much I can do to debug the problem. There are no obvious errors on the front end that I can see that would cause it to fail to load.

  12. ned4spd8874
    Member
    Posted 9 months ago #

    What information do you need?

    As I've said, the two sites are essentially mirrored besides the data. The plugin settings are exactly the same. I've even deleted the plugin and re-installed. Nothing has helped.

    I would love to get this up and running on my live site, so please let me know what you need from me and I'll provide it.

  13. hereswhatidid
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    It would require admin access and going through the site setting by setting to verify everything is the same. Unfortunately I don't have time to do that for a free plugin.

  14. ned4spd8874
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yeah, that sucks. Thanks for trying. Anyone know of any similar plugins?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags