WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

No Images when i change permalinks (5 posts)

  1. michkelly
    Member
    Posted 4 years ago #

    i have changes my permalinks to display the correct page name and now all my pages are missing my logo image??
    every page except my home has this problem?
    http://www.banjotest.com/
    please have a look and can anybody help me?

  2. pgrossfield
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same problem. I changed the permalinks to custom /%postname%/ so the name of the blog appears in the url. But now the blogs can't finds any of my imgaes, including my navi buttons. So, I had to change the permalinks back to the default, which sucks for SEO. I need help...I am not smart enough to figure this out on my own.

  3. ClaytonJames
    Member
    Posted 4 years ago #

  4. pgrossfield
    Member
    Posted 4 years ago #

    I finally figured it out but some of it was a llittle too complex for me. My we guy helped me...feel free to email him at jeffrey@entropicstudio.net

  5. Shane G.
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Add this code in htaccess and have a check:

    # BEGIN WordPress
    
    <IfModule mod_rewrite.c>
    ErrorDocument 404 /index.php?error=404
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    Thanks,

    Shane G.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic